tag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post5846625037905489494..comments2023-11-27T22:50:09.729+02:00Comments on Кулинарен еликсир: портокалово-лимоново сладко / orange lemon curdРосиhttp://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comBlogger52125tag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-50908565327788993552017-07-13T15:37:55.698+03:002017-07-13T15:37:55.698+03:00Благодаря за топлите думи,радвам се,че съм ви поле...Благодаря за топлите думи,радвам се,че съм ви полезна,да ви е сладко,поздрави и щастливи летни дни!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-42058523219385213042017-06-12T11:37:24.383+03:002017-06-12T11:37:24.383+03:00Роси ти си супер както и всичките ти рецепти.След ...Роси ти си супер както и всичките ти рецепти.След 10 минути почвам правя крема с кайсии.Непременно ще опитам тази рецепта.Уникална си! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-42190838542093522682014-12-05T08:04:07.947+02:002014-12-05T08:04:07.947+02:00Сладкото се съхранява в хладилника ( или поне аз т...Сладкото се съхранява в хладилника ( или поне аз там го държа ) ,то се стяга от маслото в него и когато го притоплите на водна баня или в МВ се отпуска отново.До колкото си спомням с това сладко гарнирах още три рецепти тук,докато го изразходим,значи поне три седмици е пребивавало в хладилника.Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-18355832457612218332014-12-04T23:26:55.443+02:002014-12-04T23:26:55.443+02:00Здравейте, чудно сладко. Аз имам питане , колко вр...Здравейте, чудно сладко. Аз имам питане , колко време може да се съхранява сладкото след приготвяне ? Благодаря.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02156105237975339538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-33944343665468314412013-03-25T10:03:37.374+02:002013-03-25T10:03:37.374+02:00Надявам се да ти хареса,Мони и благодаря!Прегръдка...Надявам се да ти хареса,Мони и благодаря!Прегръдка и от мен!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-35068498523771040232013-03-23T20:21:13.491+02:002013-03-23T20:21:13.491+02:00Уау, изглежда невероятно.
Роси, записвам си реце...Уау, изглежда невероятно. <br />Роси, записвам си рецептата и задължително ще се изпробва.<br />Прегръдки!Moni.M_Thttps://www.blogger.com/profile/11870134149654976184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-50631300192678888792013-03-14T22:38:11.430+02:002013-03-14T22:38:11.430+02:00Дани,дано ти хареса и на теб и благодаря,че намина...Дани,дано ти хареса и на теб и благодаря,че намина!Ще чакам отзиви!Поздрави и лека вечер!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-21065433884283115222013-03-14T16:03:19.255+02:002013-03-14T16:03:19.255+02:00Ох…Роси…все изпускам такива вкусотии и не ги вижда...Ох…Роси…все изпускам такива вкусотии и не ги виждам на време:( <br />Нито при Пепи съм го видяла, нито другаде, а без малко и тук при теб да го изпусна!<br />Кремчето е чудесно! Направо така ми въздействаха снимките ти, че да ти кажа, имам всички необходими продукти и още днес ще го направя:) После ще ти пиша как съм се справила да знаеш!<br />gogolinahttps://www.blogger.com/profile/04910913713293694585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-68986395624592558052013-03-14T10:27:54.797+02:002013-03-14T10:27:54.797+02:00Благодаря ти,Иглика,и добре завърнала се от пътува...Благодаря ти,Иглика,и добре завърнала се от пътуването!Приятен ден! :)Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-32181852841315865452013-03-14T08:50:14.862+02:002013-03-14T08:50:14.862+02:00Роси, страхотно слънчево предложение на фона на ла...Роси, страхотно слънчево предложение на фона на лазурното синьо, толкова слънчево и уютно ми стана, като го видях. А и лазанята от предната публикация е перфектна! Хубав четвъртък! Поздрави на патерица и от мен за 8 март!Игликаhttp://imishkova.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-17884876065537281832013-03-13T20:37:36.638+02:002013-03-13T20:37:36.638+02:00Здравей!
Благодаря за отделеното време да споделиш...Здравей!<br />Благодаря за отделеното време да споделиш отзиви и за доверието към рецептите тук!<br />Все пак следващия път опитай с кората,изобщо не горчи,аз като я прецедих от крема я добавих в портокаловия кекс,който очаква преставяне тук в една от следващите публикации.<br />Количеството захар е много добре,че си преценила по личния вкус,винаги трябва да е така,защото всеки понася различно сладко,освен това много зависи колко сладък е портокала,моят беше много сладък.<br />Изпращам и аз сърдечни поздрави,макар да не разбрах на чие име,но пък си винаги добре дошла!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-38735653631528023292013-03-13T20:31:30.009+02:002013-03-13T20:31:30.009+02:00Ели,една от любимите ми фази в това хоби-занимание...Ели,една от любимите ми фази в това хоби-занимание е аранжирането и се радвам,когато наистина се получи добро съчетание!Благодаря,че го отбелязваш и ти!Много ми помага и една вече изоставена колекция салфетки на моята госпожица.<br />Поздрави и от мен! :)Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-54967807092305598702013-03-13T20:29:11.668+02:002013-03-13T20:29:11.668+02:00Пепи,благодаря за поредната твоя рецепта,зарадвала...Пепи,благодаря за поредната твоя рецепта,зарадвала и нашата трапеза!<br />Както и за помощта в оформянето на ФБ страницата!<br />Много задушевен коментар от онази реклама,съвсем на място :) .<br />Очаквам да видя кое от двете домашни ще напишеш по-рано-Ковачевица или портокаловото,ще се радвам на снимки и на двете!<br />Прегръдка и от мен и дано си почиваш пълноценно! :)Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-79500654411629919362013-03-13T20:24:56.428+02:002013-03-13T20:24:56.428+02:00Евчик,дано ти хареса!Прегръдка и от мен за теб и м...Евчик,дано ти хареса!Прегръдка и от мен за теб и моите талисманчета! :)Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-41472406117912138682013-03-13T20:24:05.252+02:002013-03-13T20:24:05.252+02:00Благодаря,Мира!
Позрави и от мен! :)Благодаря,Мира!<br />Позрави и от мен! :)Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-80432700582449847982013-03-13T20:23:32.504+02:002013-03-13T20:23:32.504+02:00Благодаря ти,Мариянка!Поздрав и от мен! :)Благодаря ти,Мариянка!Поздрав и от мен! :)Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-65619419682764331632013-03-13T17:37:29.379+02:002013-03-13T17:37:29.379+02:00Здравейте Роси,
Направих кремчето и стана с невер...Здравейте Роси, <br />Направих кремчето и стана с невероятно мек вкус и много ароматно. Не добавих единствено кората от портокал, защото се страхувах да не нагарча, тъй като намалих количеството на захарта на 2 чаени лъжички. <br />Със сигурност ще се прави пак. Това е втора или трета рецепта, която пробвам от този блог и оставам очарована. <br />Благодаря, изпращам много усмивки! :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-19828658001339926612013-03-13T16:38:55.489+02:002013-03-13T16:38:55.489+02:00Много колоритни снимки си направила, Роси!
Как му ...Много колоритни снимки си направила, Роси!<br />Как му отива на жълтото синичко :)<br />Представям си вкуса и аромата...<br />Поздрави!ellyganovahttps://www.blogger.com/profile/02884383750993840952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-31181460753623684992013-03-13T13:27:08.032+02:002013-03-13T13:27:08.032+02:00Мдааа, напомняш ми, че трябваше да направя с порто...Мдааа, напомняш ми, че трябваше да направя с портокал, а още не съм?! <br />Или че щях да се отбивам в Ковачевица на последното ходене и не се :)) <br />Все някога ще. И двете. <br />А сладкото ти е чудесно, Роси. И аз понякога го пресичам, но никой не го притеснява този факт. Това сладко се яде със затворени очи :)) и онова "ммммм.... не ти не казваш ммм, но аз не мога да се въздържа" :)) Обожавам го! И без бой си признавам, че със сирене най-много го обичам. <br />Прегръдки и хубава сряда, другарче мило! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-34178389660271794332013-03-13T10:36:17.361+02:002013-03-13T10:36:17.361+02:00Роси страхотно е, отдавна се каня на едно лимоново...Роси страхотно е, отдавна се каня на едно лимоново такова, което видях приБубето и още не съм го опитала :) Сега обаче ще пробвам това :)<br />Прегръдки и прекрасен ден мила Роси!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15181795558804402616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-50642832008418601332013-03-13T09:18:37.765+02:002013-03-13T09:18:37.765+02:00Много любимо кремче,радващо окото и небцето!
Роси,...Много любимо кремче,радващо окото и небцето!<br />Роси,чак ми се прииска да грабна лъжичката...:)<br />Представила си го чудесно!<br />Поздрави и слънчево настроение!Мираhttps://www.blogger.com/profile/07458427222967351589noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-87882452098150196082013-03-12T13:52:52.586+02:002013-03-12T13:52:52.586+02:00Цитрусов Еликсир :)
Поздрави! Цитрусов Еликсир :)<br />Поздрави! Mариянаhttps://www.blogger.com/profile/10685297633469660370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-67823812439144568792013-03-12T12:05:33.812+02:002013-03-12T12:05:33.812+02:00Привет,Траянка,и благодаря!Привет,Траянка,и благодаря!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-89018314009590707542013-03-12T12:04:44.150+02:002013-03-12T12:04:44.150+02:00Благодаря за уместната забележка,сега ще коригирам...Благодаря за уместната забележка,сега ще коригирам.Соковете и настърганата кора могат да се добавят или преди маслото,докато се разбиват яйцата,или след темперирането и тогава да продължи варенето на слаб огън.<br />Надявам се да ви допадне рецептата!Поздрави!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-73724803671946684112013-03-12T12:00:33.462+02:002013-03-12T12:00:33.462+02:00Прекрасно изглежда и задължително ще се пробва, но...Прекрасно изглежда и задължително ще се пробва, но от описанието на приготвянето не става ясно в кой момент се добавя сока от лимон и портокал?!Anonymousnoreply@blogger.com