tag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post8515063422937807329..comments2023-11-27T22:50:09.729+02:00Comments on Кулинарен еликсир: пълнозърнести кифлички с конфитюр и орехиРосиhttp://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-67188849849616930732014-08-24T23:15:36.378+03:002014-08-24T23:15:36.378+03:00Миленче и Таня,благодаря ви за хубавите думи и отд...Миленче и Таня,благодаря ви за хубавите думи и отделеното време да наминете насам!<br />Миленче,да са ви вкусни и сладки кифличките!<br /><br />Поздрави,момичета и хубава седмица!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-85658328252395294832014-08-23T14:02:13.755+03:002014-08-23T14:02:13.755+03:00аз не робувам много-много на здравословните рецепт...аз не робувам много-много на здравословните рецепти...обичам да съм златна среда:))),но тези кифлички ще ги замеся в най-скоро време....Поздрави мило,Роси!Milena Poptolevahttps://www.blogger.com/profile/18266635413388785475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-58546262794156548542014-08-23T00:35:36.314+03:002014-08-23T00:35:36.314+03:00Роси, отново изкушаваш с тези прелестни вкусотии ...Роси, отново изкушаваш с тези прелестни вкусотии :) <br />Аз много харесвам пълнозърнестото брашно в сладкишите! Не бухват както, ако е сама бяло, но пък вкусът е по богат и аромата е чудесен!<br />Поздрави :)Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-25309242653872079802014-08-22T13:08:53.236+03:002014-08-22T13:08:53.236+03:00Много ме радва вниманието ви,дами,страхотни сте,бл...Много ме радва вниманието ви,дами,страхотни сте,благодаря ви!<br /><br />Гери,пълнозърнестото брашно е специфично на вкус,аз например в сладък галет или тарт не го харесвам.В случая тези кифлички станаха с комбинация от брашна,защото се оказа,че бялото няма да ми стигне,а вече се бях натъкмила и не ми се излизаше да купувам.Но ни харесаха.Моето лимецово брашно изобщо не горчи,много е приятно на вкус и фино.<br />Пепи и Марта четат рецептата както дявола-евангелието :)) .<br />Има втасване,девойки,ама е едно и става бързо,защото е топло,а и на малки кифлички тестото втасва по-бързо.<br />Обаче отдавна се каня да направя и публикувам една рецепта за кифлички,която е точно без никакво втасване.По-натам ще....<br />Прегръдка за всички с пожелание за хубав петък и уикенд!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-28678438876198397202014-08-22T11:15:43.994+03:002014-08-22T11:15:43.994+03:00Аз вече си взех една за кафето ;), но не бих отказ...Аз вече си взех една за кафето ;), но не бих отказала и поне още една преди обяд! Много кокетни и апетитни си ни ги приготвила тия кифлички, Роси!!!<br />Прегръдки от мен и прекрасен петък ти желая :)Angellove's Cookinghttps://www.blogger.com/profile/06929655937610401150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-53473148039191380052014-08-22T10:38:31.369+03:002014-08-22T10:38:31.369+03:00Как хубавичко си ги подредила в панерчето, Роси!
М...Как хубавичко си ги подредила в панерчето, Роси!<br />Много красиви са станали, рецетата също ми допада, звучи адски вкусно.<br />Поздрави от мен и слънчице ти пращам! :)Марияhttps://www.blogger.com/profile/10237308679046325130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-4149826646266535052014-08-22T07:06:22.612+03:002014-08-22T07:06:22.612+03:00Много добре изглеждат, даже отлично :))
Чук и Пук ...Много добре изглеждат, даже отлично :))<br />Чук и Пук много ще се радват на кифлички с мармалад :)) fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-41319088509239978852014-08-22T07:03:50.320+03:002014-08-22T07:03:50.320+03:00Гери, ако си ползвала пълнозърнесто брашно от двуз...Гери, ако си ползвала пълнозърнесто брашно от двузърнест лимец, то така нареченото "горчене" се дължи на него, макар че аз го определям като леко кисела нотка. Когато тестото е разточено тънко, без набухватели и изпечено добре, няма този "недостатък".fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-84851285317349005532014-08-21T20:16:29.267+03:002014-08-21T20:16:29.267+03:00Как са се сгушили, милите, и ме чакат :)!Как са се сгушили, милите, и ме чакат :)!Гуинетhttps://www.blogger.com/profile/08439564446883393568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-70499838734784480642014-08-21T19:18:15.720+03:002014-08-21T19:18:15.720+03:00Я? Здравословни? За мен 10;)
И пак си мислила за м...Я? Здравословни? За мен 10;)<br />И пак си мислила за мен ( без втасване);) Благодаря ти, Роси!Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-19042701488333558702014-08-21T16:07:10.162+03:002014-08-21T16:07:10.162+03:00Много здравословно и вкусно е при теб, Роси!
Прегр...Много здравословно и вкусно е при теб, Роси!<br />Прегръдка!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-72009756071339455232014-08-21T16:04:01.703+03:002014-08-21T16:04:01.703+03:00Грабвам си веднагически!Грабвам си веднагически!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-10726843224068950572014-08-21T15:38:53.919+03:002014-08-21T15:38:53.919+03:00О, кифли, обичам, каквито и да са, а щом си ги пра...О, кифли, обичам, каквито и да са, а щом си ги правила ти, не отказвам! Страхотна рецепта!Pavlina Petkovahttps://www.blogger.com/profile/16840846765892741922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-42840486140124180732014-08-21T15:30:09.196+03:002014-08-21T15:30:09.196+03:00Чудесни са станали, Роси! Чудесни са станали, Роси! traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-14938912497911299112014-08-21T14:23:49.503+03:002014-08-21T14:23:49.503+03:00О, боже! Обожавам ги! Толкова апетитно изглеждат! ...О, боже! Обожавам ги! Толкова апетитно изглеждат! Защо не си ми наблизо....Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12744341334512569363noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-49522965730440585442014-08-21T13:48:10.511+03:002014-08-21T13:48:10.511+03:00Как са се гушнали! На третата снимка като че ли се...Как са се гушнали! На третата снимка като че ли се канят да се скрият, но са толкова изкусителни, че няма да успеят!<br />Роси, хубав ден!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-71228466254649725602014-08-21T13:20:55.002+03:002014-08-21T13:20:55.002+03:00Роси, представям си как ухаят тези кифлички и стом...Роси, представям си как ухаят тези кифлички и стомаха ми застърга. Прекрасни са, а и кадрите ти са страхотни. Прегръдки!Таняhttps://www.blogger.com/profile/18327329378898710576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-49317776436379951682014-08-21T12:49:39.118+03:002014-08-21T12:49:39.118+03:00Тъй като са здравословни, ще се почерпя 2 кифличк...Тъй като са здравословни, ще се почерпя 2 кифлички :)<br />Много приятни за окото с този тен, Роси, а рецептата ми харесва много заради това, че не чакаш да втасва тестото :) <br />Прегръдка, мила и хубав четвъртък :) pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-658065749133701370.post-53660193736108958242014-08-21T12:12:12.130+03:002014-08-21T12:12:12.130+03:00Роси, наскоро правих пълнозърнести соленки, но с д...Роси, наскоро правих пълнозърнести соленки, но с друг вид тесто, не с мая. На мен ми харесаха много (пак така ги бях завила като кифлички), но господинът не ги одобри, май му бяха горчиви. Подозирам, че не е от брашното обаче, щом ти и в сладък вариант си ги приготвила. Сигурно е, защото вместо сол, поръсих с шарена сол.<br />А твоите красавци са прекрасни, снимките - чудесни! Как хубаво са се сгушили в панерчето...<br />Прегръдки, другарче!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.com