Това е много лесна рецепта,която може да се приготви и нарочно,но аз в повечето случаи я правя,за да рециклирам останалите от закуската макарони,или казано по италиански-паста.
Когато варите пастата запазете течността,когато ги отцеждате.С нея можете да направите някакъв вкусен сос към тях.
И тъй като аз вече имах сварени и овкусени с масло и сирене макарони,направих следното с остатъка от тях:
Разбърках 2 с.л. лютеница с 5-6 с.л. от отцедената вода и добавих към макароните,разбърках ги добре и ги прехвърлих в керамичен съд за печене,който предварително леко намазах със зехтин,а може и с масло.
Ако искате да има повече сос, долейте в съда още от водата,в която са се варили.
Много обичаме макаронени в нас... това е супер предложение!
ОтговорИзтриванеБенита,и у нас така:))-макароните са на почит!А като останат от закуска,ей така ги рециклираме!Да ви е сладко!
ОтговорИзтриванеМного е вкусно :) като всички твои предложения!! Обичам рециклиращи идеи :))
ОтговорИзтриванеМина,благодаря ти,с теб сме винаги единомислещи:)))!
ОтговорИзтриванеЧестит празник!
ОтговорИзтриванеЛюбов и много усмивки! :)
Честит празник:)
ОтговорИзтриванеТони,Ани,благодаря ви,много сте мили :))!
ОтговорИзтриване