12 март 2011 г.

парти сандвичи



Някъде из интернет пространството,докато търсех рецепта,даже не помня вече за какво,ми се мярнаха подобни хрупкави сандвичета.Най-вече ме привлече това,че са с песто Дженовезе,което аз много харесвам и имам винаги налично.

Предлагам ви един вариант на нещо за хапване,независимо за закуска,обяд или вечеря,когато нямате достатъчно време за кулинарстване.




Продукти:
хляб-франзела
сирене Котидж
домат
кашкавал или моцарела

Едва ли е необходимо да се описва начина на приготвяне,той е ясен-като всеки друг топъл сандвич-режат се филийки,намазват се с песто или сирене Котидж /може и с крема-сирене/,отгоре резен домат и малко настърган кашкавал и се запичат .

3 коментара:

  1. Писах коментар, но не знам защо не е излязал.

    И аз обожавам песто "Дженовезе" и винаги имам налично :) Пробвай и с нарязани на кубчета домати. Стават с хрупкава коричка по края и сочни в средата :)

    Усмихната неделя!

    ОтговорИзтриване
  2. Траяна,радвам се,че ти харесва идейката!
    Тони,не знам защо не е излязъл коментара първоначално,защото при мен се публикуват веднага,може би е имало грешка в буквеният код,който се въвежда с публикацията.
    Много мило,че си наминала отново насам,а и с чудесно предложение,непременно ще пробвам следващия път доматките да са на кубченца.
    Ползотворна нова седмичка пожелавам!

    ОтговорИзтриване