За първи път мисля,че я срещнах тук.И въпреки пре-дългите коментари и отзиви дълбоко загнездените в мен съмнения относно крайния резултат не се разсеяха и го подминах.
Втората ми среща с въпросния десерт беше по телевизията,не помня точно в кое предаване,май при Звездев,гост беше Алиса Софиянска и го направи.
Да,видях нагледно технологията,и въпреки това все не вярвах,че от поръсване на съставки,а не разбъркани,ще стане нещо читаво .
Все ми се струваше,че сладкиша ще е много сух.
Все ми се струваше,че сладкиша ще е много сух.
Третият път,преди година, много убедителен тласък ми даде Вики,когато представи нейния икономичен сладкиш с ябълки и круши.
Няма да крия,пък и то се вижда в коментарите,попрепитах я за моите съмнения,но тя ме окуражи да опитам.А и снимката й беше доста красноречива,сладкиша изглеждаше толкова пръхкав,лек и въздушен,та нямаше повече място за отлагане.
Няма да крия,пък и то се вижда в коментарите,попрепитах я за моите съмнения,но тя ме окуражи да опитам.А и снимката й беше доста красноречива,сладкиша изглеждаше толкова пръхкав,лек и въздушен,та нямаше повече място за отлагане.
Вики,хиляди благодарности!
Ако не беше ти и твоята изкусителна фотография още нямаше да сме го опитали,а той се оказа.............невероятно вкусен,много ароматен и най-главното- много по-сочен от всеки друг стандартен кекс или сладкиш.
Продукти:
за сухата смес:
1 ч.ч. брашно
1 ч.ч. грис
3/4 ч.ч. захар
1 бакпулвер
1 ванилена захар
2 ч.л. канела
за плодовата смес:
2 ябълки
2 круши
1 с.л. канела
1 капсула есенция ванилия
отделно за поръсване :
120 мл. смес от разтопено масло и олио
едро счукани орехи
стафиди
стафиди
пудра захар за поръсване
Начин на приготвяне:
В купа разбъркайте сухите съставки ,за да се хомогенизират равномерно.
Разтопете малко масло в мерителна чаша и допълнете до 120 мл. с олио.
А можете да го направите и само с масло,или само с олио.
Плодовете рендосайте и разбъркайте с ароматите .
Тавичка застелете с хартия за печене.На дъното намажете с масло.
Започнете да редувате двете смеси.
Поръсете дъното на тавичката с пласт суха смес.
Следва ред плодова смес ,полейте със струйки от мазнината ,поръсете стафиди и орехи.
Отново поръсвате от сухата смес,после плодова,мазнина,орехи и стафиди.
Не съм следила точно колко пласта станаха,мисля,че повече от 3.Накрая завършвате със суха смес.Поръсвате останалото масло ,орехи и стафиди,и печете в предварително загрята фурна на 170 гр.
Започнете да редувате двете смеси.
Поръсете дъното на тавичката с пласт суха смес.
Следва ред плодова смес ,полейте със струйки от мазнината ,поръсете стафиди и орехи.
Отново поръсвате от сухата смес,после плодова,мазнина,орехи и стафиди.
Не съм следила точно колко пласта станаха,мисля,че повече от 3.Накрая завършвате със суха смес.Поръсвате останалото масло ,орехи и стафиди,и печете в предварително загрята фурна на 170 гр.
Не съм проверявала с клечка,просто на допир трябва сладкиша да се усеща уплътнен.
Поръсете го с пудра захар и го оставете да изстине напълно преди да го разрежете ,защото докато е горещ е рехав,но после ще стегне .
Забележка: Когато настържете плодовете, от тях ще се отдели сок.Не го отцеждайте в никакъв случай - слагайте и от него между пластовете.Така със сигурност сладкиша ви ще бъде сочен,сочен и пак сочен.
На финала на днешната публикация искам да благодаря сърдечно и от страниците на блога на Иглика за изпратените ми корени малини,които веднага засяхме и поливаме редовно с надежда да се хванат ,защото са от сорт,който дава плод пролет и есен!
Знаете,че подобни жестове на внимание и взаимопомощ са ми особено ценни и изпълват със смисъл и съдържание цялото това упражнение,
наречено "личен блог".
*******************************************************************
Ето повторение на сладкиша от есента на 2014 г. :
Merhabalar, ellerinize, emeğinize sağlık. Çok güzel ve leziz bir görüntüsü var.
ОтговорИзтриванеSaygılar.
Благодаря ти,Фуат,поздрави!
ИзтриванеНевероятен сладкиш, Роси! Правила съм го с ябълки, ще опитам и твоя вариант с два плода.
ОтговорИзтриванеИглика наистина е невероятна! За снимките на последната тв реклама, която снимах ми изпрати пресен дафинов лист. Съжалих много, че не успяхме да се видим и запознаем на живо. Прегръдки и за двете! :)
Напълно си права,Еви,страхотна дама е!
ИзтриванеПрегръдка и от мен!
Чудесен сладкиш си направила,Роси!
ОтговорИзтриванеАпетитен,ароматен и плодов!
Изкуситерни снимки ,както винаги!
Слънчево настроение ти желая!
Много си мила,благодаря ти,Мира!Хубав ден и на теб!
ИзтриванеСъс здраве да си отглеждаш малинките Роси!
ОтговорИзтриванеПрава си за упражнението "личен блог" - хубаво е да има връзка между хората, не само картинки да гледаме.
А да. Твоите са много изкусителни. Роси, не разбриам как ти търпи търпилото да имаш публикация за пускане, а да я държиш в черновите. Такъв сочен сладкиш!
Имам въпрос, тъй като съм правила сладкиш с настъргани ябълки и не ми беше харесал:
Едро или ситно настъргани плодовете?
Какъв е приблизителния размер?
Дано,дано,Пепи,много ги обичам,а Иглика запомнила ,че съм удивена от факта,че има малини и през есента и бе така мила да ми изпрати.
ИзтриванеТърпилото ми търпи по три причини-първата е,че черновите са написани,но снимките не са избрани и малко пооправени,че обикновено светлината им идва недостатъчно.Втората е,че всяка публикация трябва да си изживее няколкото дни "слава",защото ми е интересно да прочета отзивите ви.
И третата е,че се старая да пускам рецептите съобразно сезона,и ако не успея за настоящия отлежават понякога до следващия.
А пък и за къде да бързам,нали и при вас трябва да сваря да вляза,да се полюбувам....
Плодовете стържа на приставката на комбайна,може да се каже че е средно между едро и ситно ренде,повече към ситното.
Моите ябълки бяха сочни,а и сложих всичкия отделен сок,това мисля,че е решаващо за този сладкиш.
Пожелавам ти вълнуваща седмица!
Хехех, мерси за отговора, но сега виждам, че половината от втория ми въпрос съм го изяла. може би заради обедното време :)
ИзтриванеКакъв е размера на тавата, ориентировъчно?
Специално слязох да я измеря :) ,точно 23,5 /23,5 см.
ИзтриванеСпоред мен колкото повече се прави по усет този сладкиш,толкова по-добре,а ти поне откъм усет нямаш проблеми.
Ако се решиш на втори дубъл-дано ти хареса този път!
Аз понеже нали все от сухота се опасявах та поръсих доволно и отделения сок,стана невероятно крехък и сочен.
Роси, вече казах, че удоволствието е мое и изваждайки малко корени от малините си прочиствам пространството. А си е грехота да се хвърлят в боклука, затуй пак не ги намалих като количество, нямаше къде да ги разхвърлям, жалко, че поиска няколко коренчета...Пролетта ще ми се, не ще ми се, ще трябва ново проскубване, че тези малини се размножават страшно много. Та ако твоите нещо не са се прихванали, както и ако има и други желаещи, ще ги разпращам. А този сладкиш съм правила само веднъж, преди поне 15 години, майката на един колега все го правеше и в работата все аз го изяждах, та не се занимавах често да го правя. Ама като той се премести в чужбина, вече няма и ме подсещаш за него.
ОтговорИзтриванеА така изкусително си го представила, че преглъщам лакомо! А иначе да живеят блоговете, когато служат за добро, щото то само хубавинки да гледаме и преглъщаме не е достатъчно!
Точно така Иглика - нищо не бива да се хвърля, още повече когато може да зарадва някой друг! Ето, Роси сега е толкова щастлива, колкото бих била аз, ако кайсиевото дръвче не ми беше умряло! А сега, тъкмо се прибирам от пазара, където носих няколко семенца от моя шнитлаух на една добра леля, която ми даде преди десетина дни саксийка с прясна мащерка, че моята измръзна зимъска, а новата не щя и да поникне. Ама как се зарадва жената, въпреки че бяха малко. Дано само й поникнат, че моите 20-на коренчета са от 5 пликчета семена :)
ИзтриванеУф, малко ме е срам, но ми се ще да се наредя и аз на опашката и да помоля за коренчета малинки от тоя сорт, щом напролет пак ще ги разреждаш. Много ще съм ти задължена и благодарна, Иглика! И ще ми е приятно да се запознаем! :)
Поздрави и успешна седмица!
Никакъв проблем за малините! И на мен ще ми бъде приятно! А по повод мащерката има много саксии в разкошно състояние на спирката Константин Величко на метрото- пазара Димитър Петков - като се тръгне към пазара с цветята точно в началото му има една жена, която продава лимонова мащерка в едни саксии, доста разклонена и на цена 2 лева, страхотна е, а има всякакви подправки, само че тя седи май до към 13 часа някъде. Тъй като там близо е стоматологът ми, който посещавам напоследък често, този пазар ме побърква и всеки ден се прибирам оттам с нова саксия - я цвете/примерно големите саксии с димитровчетата са от 3-5лв. и са приказни/, я подправка, ще ме изгонят от къщи.....
ИзтриванеИглика и Ирма,каква хубава седянка сте заформили,все едно стоя до вас и ви слушам :) .
ИзтриванеДами,радвам се,че публикацията ще е взаимно полезна!
Иглика ,ако на пролет и след Ирма или още някой друг желаещ ти останат корени разбира се,че можеш и повече да ми изпратиш,нашите и без друго били за подновяване и махнахме няколко стари храста сега за новите.Пък ако ми останат случайно не бой се ,зян няма да станат,има на кой да дам и аз да си посее.
Моята мащерка пък направо подлудя,някой ако иска мога да му набера и изпратя.
Не е като горската,за чай не ми се струва подходяща,сорта е по-скоро с аромат между мащерка и чубрица.
Нама да се колебая толкова дълго време , веднага ме спечели за каузата :) ...снимките изглеждат много вкусни и сочни ,а аз се чудех какъв да го забъркам , :)имам и круши и ябълки и вадя веднага рендето :) ! Благодаря за рецептата ,Роси !
ОтговорИзтриванеПрегръдки и хубава вечер !
Силно се надявам да ти хареса,Ванюша!
ИзтриванеСладкишът колкото е елементарен,толкова е специфичен и дано ти стане сполучлив!
Прегръдка имаш и ти от мен!
Ееееее,Роси, ама така си го снимала,че на човек му идва да хукне към кухнята и да го спретне!Дано ти се хванат малинките,че да имаш материал за кулинарни фантазии!ММного сочен и апетитен десерт.Правила съм го отдавна,но нямам рецептата.Сега го преписах,със знака Еликсир горе в дясно!Лека вечер и прегръдки!
ОтговорИзтриванеО,благодаря за честта и ще се радвам да го видя и в твое изпълнение,Танче!
ИзтриванеУбедена съм,че ще го представиш не по-малко красиво!
Прегръдки и от мен!
Първо да си призная честно никога не съм опитвала този сладкиш, а и не съм попадала до сега на него. Обаче толкова е слънчев и сочен, че съвсем скоро ще се поправи и този ми пропуск! Ама, пък и снимките ти са толкова подкукуросващи, Роси, че няма начин да се забавя много с изпълнението. Направо ми пърхат от екрана! Хм, тъкмо се прибрах от пазара с круши и праскови - защо ли не погледнах тук преди да изляза?! Но нищо, тъкмо още малко ми остава на диетката, да видиш само как ще пирувам после! :))
ОтговорИзтриванеИ браво за малинките! И аз се радвам заедно с теб, защото знам какво е чувството сам да си отгледаш плодовете на труда, а тези не само че са прекрасни, ами и два пъти ще те радват! Между другото са ми вторият любим плод, след кайсиите. Даже не съм сигурна кой държи първенството ;))
Прекрасна седмица ти желая, пълна с още много сладости!
Ирма,да ти кажа право с ябълки и праскови ще стане перфектен,ако решиш да си нарушиш диетата скоропостижно :) .
ИзтриванеБлагодаря ти,дано ми се хванат наистина!
Много хубава седмица и на теб! :)
Роси много умайващи снимки си направила! Тоз сладкиш изглежда доста вкусен! И аз като чета начина му на приготвяне ми изглежда доста съмнителна работата, но резултатът ти тотално ме убеди да пробвам. А как мислиш ще стане ако продуктите се объркат?
ОтговорИзтриванеP.S. Успех с малините и ти пожелавам пролетта да береш плодчета :)
О,дано,дано!
ИзтриванеЛимонче,сменяш си никовете толкова скоростно,добре,че картинката е същата,за да знам за кого става дума :) .
Спирам се последно на Лучия,харесва ми!
Няма причина да не стане,ако го разбъркаш,номера обаче е да си начешеш крастата и да видиш какво ще стане,ако ги ръсиш съставките,то разбъркани може всеки път!Опитай,може да останеш приятно изненадана като мен,само дето му се назлъндисвах няколко години.
Точно крастата ме тресе сега, Роси! Ще взема да го пробвам пък и грисът ми навя разни мили детски спомени :D
ИзтриванеА нали съм си още новак в блогосферата, все още не съм си натамънила всичко :)
Много вкусен сладкиш, хапвала съм нещо подобно, но никога не съм приготвяли, изглежда великолепно!
ОтговорИзтриванеПрегръдки Роска и хубава вечер:)
Значи е време да му отделиш един час в собствен опит и дано ти хареса,Еви!Благодаря ти,мила,прегръдка за тричките! :)
ИзтриванеЕй, Роси,благодаря , че ме подсети за този древен сладкиш.Приказен е!Особено представен по подобаващ начин от теб.Няма месене, бъркане, точене, цапане-ръсиш ред по ред и става чудно.
ОтговорИзтриванеПоздрави, мила и хубава вечер!
Много точно казано,Вили,древен!Той не само този е такъв,в кулинарията се върти все една и съща плоча,но на различен грамофон.
ИзтриванеНаистина е много лесен и елементарен,което си е направо стряскащо,то затова аз толкова му се дърпах,а се оказа една отдавна изпитана и доказала се рецепта.
Е,по-добре късно отколкото никога :) .
Сложила си на аватара онази снимка.....много сте сладки двамата на нея!
Сърдечен поздрав и от мен!
Роси,
ОтговорИзтриванеимам някакви спомени за детство с подобен сладкиш, но може и да бъркам. Ще взема да го направя да видя спомен ли е, пък току виж и малко съм се подмладила;))))
Благодаря, прегръдки и хубава вечер!
Хайде,направи го,пък ще кажеш какво е,що е .
ИзтриванеПрегръдка и от мен,къпа!
Роси, аз имах удоволствието да го опитам преди да открия рецептата. И когато проявих любопитство как се прави, очите ми се ококориха. Реших, че нещо не съм разбрала, но ме убедиха, че няма грешка в рецептата. Подсещаш ме, че мнооого отдавна не съм го правила. А твоите снимки са страхотни и много, много подканящи!
ОтговорИзтриванеПоздрави и хубав утрешен ден!
Снежи,мерси!Радвам се,че си му фен и даваш кураж и на други,хранещи като мен съмнения.А и се убедих за пореден път,че колкото и популярна да е дадена рецепта винаги има някой,до когото все още не е достигнала и си заслужава публикуването.
ИзтриванеХубав да бъде и за теб,Снежи!
Никакво съмнение ще се прави, нали съм в серия ябълки, много ми хареса! Росинка, напълно съм съгласна за захарта, когато се ползват сладки плодове, захарта е почти излишна! Прегръдка!
ОтговорИзтриванеЛеле Роси, какви снимки само:) сочни и апетитни!
ОтговорИзтриванеРецептата много ми допадна и ще се подсладим най-вероятно в края на седмицата с това разкошество, за което много ти благодаря!
Поздрави!
Линка и Данче,ще се радвам да го направите и да ви е сладко!
ОтговорИзтриванеПоздрав с усмивка!
Лелеее, последната снимка е зашеметяваща!
ОтговорИзтриванеОнзи ден правих реване и таман се чудех, какво ще го правя останалия грис.
Много дъхав и ароматен изглежда сладкиша Роси!
Ще го пробвам с круши, защото много ги обичам.
Прегръщам те и ти пожелавам хубав и усмихнат ден!
Кате,ако знаеш пък аз от кога отлагам да си направя реване-поне от 2 години.
ОтговорИзтриванеБлагодаря,че ме подсещаш!А също и за комплиментите и пожеланията!
Много прегръдки и от мен!
Истинска прелест виждам при теб, Роси! Страхотни снимки, уникален сладкиш! Поздравления и прекрасен ден! :))
ОтговорИзтриванеРосиии,страхотен сладкиш-тези дни ще го почвам и аз-благодаря за рецептата!
ОтговорИзтриванеПриятна вечер ти желая!
Ееее, Роси, голямо благодаря за идеята! Суперско и точно за диетиращи като мен. Непременно ще го пробвам, дори още тези дни. Само искам да попитам, може ли само с олио да поръся, че заради бебка леко диетирам и маслото не ми е сред позволените храни?
ОтговорИзтриванеПрегръдки!
Оооо, Роси! Много го обичам този сладкиш. Той е един от най-лесните, който правя. Майка ми го наричаше "мъжко сладко с ябълки", въпреки, че го правеше във варианти и с круши, и с дюли. Името му идва от там, може би, защото не се изискват особени кулинарни умения, а може би и защото в онова време на липса на уред като кухненски робот, някой трябваше да настърже огромна купа с ябълки. Хубава вечер, миличка, и прегръдки!
ОтговорИзтриванеСтара рецепта, позната ми е като "Реден сладкиш". Като има толкова много нови рецепти, позабравяме за старите, изпитани вкусотии :) Браво, Роси, че си я преоткрила и по такъв прекрасен начин ни я поднасяш и подсещаш да я направим отново /за тези които са опитали до сега/, както да предизвикаш тези, за които е нещо ново!
ОтговорИзтриванеСърдечни прегръдки!
Тили,Танче,Живе,Дани и Еми,благодаря ви !
ОтговорИзтриванеТанче,може и само с олио!
Пожелавам на всички много приятни почивни дни!
Роси, сега пък ти мен ще зарибиш - правила съм този десерт в ученическите години и честно казано нямам голям спомен за вкуса, но при тези снимки сега....
ОтговорИзтриванеРоси невероятни снимки, приканват те да станеш и да запретнеш ръкави :))). Десерта е сплучлив и винаги без засечка. Благодаря че ме подсети за него.
ОтговорИзтриванеПрегръдки и хубава събота!
Роси, прекрасен сладкиш си ни поднесла, направо те приканва да си изядеш до трохичка парчето.
ОтговорИзтриванеИ сега да ти призная, че подобна рецепта за сладкиш с ябълки и грис имам сигурно от...да не казвам колко години, в стария тефтер. Сигурно 100 пъти съм се канила да го правя и все съм се разколебавала. Но ти вече ме убеди. И круши имам, и ябълки, няма мърдане - ще се прави!
Сигурно си някъде далеч тази вечер, но чакам с нетърпение разказа ти. Прегръдки, мила!
Весе и Диди,радвам се,че съм ви присетила за сладкиша и че сте така ласкави в коментарите,благодаря ви!
ОтговорИзтриванеМариетка,надявам се под моето подстрекателство да го опиташ вече и дано ви хареса!
Вече се върнах,мястото много ми хареса и ти благодаря от сърце,че ми подсказа тази посока с твоя страхотно увлекателен пътепис!
Прегръдки и от мен за всички!
Успешна седмица!
Хей, аз поне от 100 години не се бях сещала за него!!! А, като се замисля много моден беше станал по едно време в нашия край - може би точно заради необичайната технология на приготвяне.
ОтговорИзтриване:)
Благодаря, че ми напомни - точно на време!!!
Накара ме даже да си разровя старите тетрадки, за да го намеря...
И моята рецепта е същата, само дето количеството на плодовете е дадено в чаши (май е по-лесно, като се прави с други плодове, а бакпулвера е сода бикарбонат всичко останало е както в тази рецепта...
Спомням си, че често сме го правили у дома и много добре се получаваше с настъргана тиква или с дюли!
Поздрави и благодарности за припомнянето!
п.п. Блогер не ми дава се впиша със своето open ID... Коментирането понякога се оказва крайно продължително и изнервящо, не знам дали изобщо ще успея да пусна коментара, то това е основната причина все по-рядко да се включвам с коментари тук и там! Сега ще пробвам с другите опции една по една, а ако ти случайно получиш един куп от този ми коментар :)изтрий ненужните! :)
Мария,все пак си успяла,за което ти благодаря!
ИзтриванеАко е по-лесно ползвай опцията анонимен.
Много ми липсват коментарите ти тук.
Идеята за настъргана тиква е страхотна,благодаря ти на свой ред!
Сърдечни поздрави!
Роси, току що си изпих следобедното кафе с щедро парче от тази вкусотия. Благодаря, че твоите омагьосващи снимки най-сетне ме принудиха да го приготвя!
ОтговорИзтриванеДобавих и една дюля в плодовата смес и стана превъзходен. Малко тъничък, защото късно видях пояснението ти за тавата, но скоро ще има повторение и ще го приготвя в по-малка форма.
Още веднъж - благодаря за прекрасната рецепта!
Хубава, спокойна и уютна есенна вечер ти пожелавам!
Ети,страхотно ме радваш,че си го направила най-после и най-вече,че ти е харесал.
ИзтриванеС дюля сигурно е още по-ароматен.Ето как хубавата снимка се оказва решаваща и аз като го видях при Вики чак тогава се реших да преборя съмненията си.
Много усмихната сряда пожелавам,мила!
Брех, аз пък не го знам този сладкиш!
ОтговорИзтриванеПропуск, очевидно, по всички коментари, които изчетох...Благодаря, Роси!
Иве,дано компенсираш пропуска и да ти хареса!Поздрави!
ОтговорИзтриванеАу, да пиша първо за малините, че да не ги пропусна. Страхотен жест, че и малините дават два пъти годишно плодове - това е страхотно!
ОтговорИзтриванеНие имаме, ама нашите дават по 10 плодчета годишно :/
За сладкиша - страхотно изглежда:)
Дари,дано се хванат малинките,ще видим на пролет :),а иначе спор няма,Иглика много приятно ме зарадва с този жест!
ИзтриванеБлагодаря за вниманието и че отдели време да прегледаш наведнъж толкова много публикации!Поздрави!
Направх сладкиша:) добавих и стафиди - всички много го харесаха!
ОтговорИзтриванеО,идеята за стафидите е страхотна,благодаря,че споделихте задоволството си от рецептата!Пожелавам ви хубаво лято!
ИзтриванеСъблазних се от снимките и днес направих сладкиша.Освен ябълки и круши сложих и една нектарина и стафиди.Стана чудесен Роси.Поздрави и спокойна вечер!!!!!!!
ОтговорИзтриванеСнежи,много ти благодаря за споделените отзиви и съм щастлива,че сладкиша ти е допаднал!Прекрасна импровизация си направила,стафидите и нектарината са му подхождали идеално!Да ви е сладко и поздрави от мен!
ИзтриванеЗдравей,Роси!Поздравявам ти за невероятния кекс и не по малко уникалното му представяне.От момента в който го зърнах нямам търпение да го направя.Имам само едно запитване към теб:горе-долу по колко от сухата смес се слага?Да покрие плодовата или по-обемно?Много ще съм ти благодарна,ако ми отговориш и да запретвам ръкави :) Поздрави и успех с малинките!!!!
ОтговорИзтриванеЗдравейте и благодаря за комплиментите,много ми е драго да им се насладя!Надявам се да не съм закъсняла с отговора си и да ви помогна.Всъщност няма определени количества при поръсването,гледайте приблизително да разделите мислено двете смеси на равни части и да ги редувате така,че да образуват няколко реда.Аз като поръся от плодовата смес,после със сухата гледам да покрия,все едно поръсвам обилно сладкиш с пудра захар,някак да побелеят плодовете .По принцип не е претенциозен десерт и се прави лесно.Да ви е сладко,поздрави и хубави зимни празници!
ИзтриванеНаправих го Роси, ама в доста голяма тава (40 х30) и не ми се получи.. ще опитам пак. Като гледам сега твоята е два пъти по-малка от моята, в която го сложих.
ОтговорИзтриванеСъжалявам,че не се е получил,Лучия,сигурно е станал много нисък в толкова голяма тавичка.
ИзтриванеПече се вторият за тази седмица.Поздравлвния за рецептата.Харесаха го всички!!!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ви,много ме зарадвахте с тези думи!Да ви е сладко!Поздрави!
ИзтриванеКакто ви писах сладкиша се хареса от всички ,но бях пропуснала стафидите заради мои предубеждения,които са били неоснователни.Разбрах го след като го направих в двоен вариант и прибавих и тях.Опитайте задалжително!
ИзтриванеРадвам се,че толкова сте харесали десерта,та вече залагате двоен размер!Наистина е много вкусен и един от любимите у дома!С пожелание за щастливи празници!
ИзтриванеЗдравей Роси, от няколко дни и се каня на тази рецепта и днес запретнах ръкави. Стана много, много ухаещо, апетитно и най-вече мокро сладкишче ..... Хиляди благодарности
ОтговорИзтриванеЕее,супер е това,Катина,много ми е драго,че се е получил добре,да ви е сладко и весели празници!
Изтриване